Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

H Toshiba παρουσιάζει μια νέα εκδοχή της σειράς Satellite C


Ο Τομέας Πληροφοριακών Συστημάτων της Toshiba παρουσίασε τα Satellite C670 / C670D συμπληρώνοντας την προϊόντική του γκάμα με έναν φορητό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη.

Ο φορητός υπολογιστής με οθόνη 43.9cm (17.3'') ικανοποεί πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών ενώ προσφέρεται σε πολύ βασική τιμή. Το Satellite C670 με Intel® CPU, και το C670D με AMD θα είναι διαθέσιμα το Μάρτιο του 2011 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική...



Η ιδανική επιφάνεια εργασίας

Με οθόνη 43.9cm (17.3''), το Satellite C670 / C670D αποτελεί την ιδανική επιφάνεια εργασίας για τους χρήστες που εργάζονται και παίζουν στο σπίτι άρα δε θεωρούν τη φορητότητα βασική προϋπόθεση. Λόγω της οικονομικής τους τιμής, οι φορητοί υπολογιστές της σειράς Satellite C της Toshiba προσφέρουν στους καταναλωτές που διαθέτουν λίγα χρήματα όλα όσα χρειάζονται για έναν πλούσιο υπολογιστή. Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος να συμβιβαστεί κανείς αναφορικά με τις βασικές του ανάγκες σε e-mail, web-browsing, social networking (πχ. web chat), βασικές εφαρμογές γραφείου και ψυχαγωγικών πολυμέσων.

Εξασφαλίστε υψηλές επιδόσεις με εργονομικό πληκτρολόγιο

Το Satellite C670 προσφέρει εργονομικό πληκτρολόγιο, το οποίο διευκολύνει τους χρήστες στην καθημερινή επεξεργασία στοιχείων αλλά και στα παιχνίδια. Επιπλεόν, το μεγάλο touchpad με multi-touch επιτρέπει την άνετη χρήση ενώ η ενσωματωμένη web camera με σύστημα Toshiba Face Recognition επιτρέπει το log-in χωρίς password. Ο μεγάλης χωρητικότητας σκληρός δίσκος του φορητού υπολογιστή, έως 750 GB, προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύετε φωτογραφίες, μουσικά κομμάτια, βίντεο και έγγραφα.

Συνδεθείτε στον ψηφιακό κόσμο

Δύο USB 2.0 θύρες και μια υπερταχεία Bluetooth® 3.0 διασύνδεση με ταχύτητα δεδομένων έως 24 Megabitsτο δευτερόλεπτο [1]- που είναι 10 φορές ταχύτερο από το USB2.0 – επιτρέπει τη σύνδεση με περιφερειακές συσκευές όπως camcorders, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή smartphones. Η WLAN διασύνδεση προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ασύρματα οικιακά δίκτυα και το Web.

Design που κερδίζει τις εντυπώσεις σε δύο χρώματα

Ο όμορφος σχεδιασμός ενισχύει τα πλεονεκτήματα της σειράς Satellite C670. Το ανάγλυφο φινίρισμα της περιοχής για την παλάμη και το κάλυμμα για την οθόνη είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και κάνουν τα αποτυπώματα λιγότερο εμφανή. Οι καταναλωτές μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο χρώματα: το Satellite C670 και το C670D διατίθεται σε μαύρο χρώμα και μαύρο με λευκό φινίρισμα στο LCD κάλυμμα και στο εσωτερικό.

Optimum απόδοση.

Η αποτελεσματικές επιδόσεις εξαρτώνται από τις συνθήκες στις οποίες χρησιμοποιείται το προϊόν. Τα περιφερειακά πρέπει να υποστηρίζουν Bluetooth3.0 για να επιτύχουν έως 24 Mbit/s.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...