Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η Εθνική Τράπεζα εγκαινιάζει το πρώτο i-bank store στην Ελλάδα


Η Εθνική Τράπεζα παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα - και από τις πρώτες παγκοσμίως - ένα πρωτοποριακό για τα τραπεζικά δεδομένα concept store, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το δρόμο προς την καινοτομία και τη σύγχρονη τραπεζική εξυπηρέτηση...

Το πρώτο i-bank store βρίσκεται στο The Mall Athens (1ος όροφος) και συνδυάζει μοναδικά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τις νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, όπου παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών-APS, πάγιες εντολές). Σε ένα high tech περιβάλλον, ο επισκέπτης είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης Ομάδας i-bank store, μπορεί να εξερευνήσει μια νέα οπτική εύκολης και γρήγορης εκτέλεσης των καθημερινών τραπεζικών του συναλλαγών. Παράλληλα, το i-bank store αποτελεί χώρο ψυχαγωγίας, αλλά και επιμόρφωσης και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα τεχνολογίας, σύγχρονης τραπεζικής εξυπηρέτησης και περιβάλλοντος: λειτουργώντας σαν εργαστήρι γνώσης, συνεισφέρει στο ευρύτερο σύνολο δράσεων της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του ψηφιακού αλφαβητισμού. Επιπλέον, έχει γίνει πρόβλεψη στο σχεδιασμό του χώρου και των τεχνολογιών για εύκολη πρόσβαση από ΑμΕΑ.

Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου i-bank store, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Απόστολος Ταμβακάκης, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Για εμάς στην Εθνική, η καινοτομία και η τεχνολογία είναι το κυριότερο μέσο για να παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, ψηφιακών δεξιοτήτων και γνώσεων. Στα ηλεκτρονικά κανάλια i-bank, το Internet Banking, το Phone Banking, το Mobile Banking, τα ATM και τα APS επιδιώκουμε πάντα με το πλέον φιλικό τρόπο, να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών μας, όπου κι αν βρίσκονται, κάθε στιγμή.
«Το i-bank store απευθύνεται σε όλους. Και σε αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, πραγματοποιώντας πάνω από 120.000.000 τραπεζικές συναλλαγές το χρόνο, και σε αυτούς που για πρώτη φορά μέσα από τις i-bank υπηρεσίες θα διαπιστώσουν τα πλεονεκτήματα της αυτοματοποιημένης τραπεζικής εξυπηρέτησης. Όλοι στο i-bank store θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα μπροστά στο μέλλον και να εξερευνήσουν τις νέες δυνατότητες που η τεχνολογία μπορεί να μας προσφέρει.
«Η δημιουργία του i-bank store συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 170 χρόνων ζωής της Εθνικής Τράπεζας, και αποδεικνύει ότι, παρά την ηλικία της, η Εθνική παραμένει νέα, πρωτοπορεί και ανανεώνεται διαρκώς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία εξέλιξης, θέλουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, όπως κάναμε σε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας. Για εμάς, αυτές οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το πιο σημαντικό επίτευγμα και ο κύριος λόγος που όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση προτίμησης».

Στο νέο i-bank store, οι επισκέπτες μπορούν:

Να ενημερωθούν για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και για τη συμβολή τους στη βελτίωση της καθημερινότητας.
Να ανοίξουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες i-bank.
Να γίνουν μέλη του i-bank store club και να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια.
Να συμμετέχουν ενεργά σε ένα εργαστήριο γνώσης και να παρακολουθήσουν στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του i-bank store σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες για τις νέες τεχνολογίες και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τη συμβολή της τεχνολογίας στη ζωή μας.
Να χαλαρώσουν στο καθιστικό με τον εικονικό ουρανό, τον κατακόρυφο κήπο (μια εναλλακτική «πράσινη» πρόταση που προφέρει οξυγόνο με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας) και την οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment), απολαμβάνοντας τον καφέ τους.
Να διασκεδάσουν στη διαδραστική επιφάνεια με τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) και να παίξουν παιχνίδια σκέψης.
Να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό τους, μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (free WiFi).

Μέσα στο 2011, δύο ακόμη i-bank stores θα ανοίξουν τις πύλες τους στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το i-bank store θα βρείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr/ibankstore


πηγή : http://e-pcmag.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...