Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ανακοινώνεται το PlayStation Phone!


Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο οι φήμες για το επερχόμενο PlayStation Phone, αν και επισήμως η εταιρεία δεν έχει κάνει κουβέντα γι΄ αυτό. Αυτό, όμως, θα αλλάξει σύντομα. Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο οι φήμες για το επερχόμενο PlayStation Phone, αν και επισήμως η εταιρεία δεν έχει κάνει κουβέντα γι΄ αυτό. Αυτό, όμως, θα αλλάξει σύντομα.

Στις 9 Δεκεμβρίου θα έχουμε την πρώτη ομολογία από πλευράς Sony Ericsson, όπως φαίνεται κι από την πρόσκληση που διέρρευσε πριν από λίγες ώρες στο Internet.

Η πρόσκληση δεν αναφέρει τις λέξεις PlayStation Phone, αλλά έχει τα τέσσερα σύμβολα από τα χειριστήρια της Sony κι ένα πέμπτο που απεικονίζει ακουστικό τηλεφώνου. Οπότε, τα συμπεράσματα είναι πολύ εύκολα.

Το event θα λάβει χώρα στη Γαλλία και ο οικοδεσπότης είναι ο Pierre Perron, αφεντικό της Sony Ericsson στη χώρα των κρουασάν και του Yoann Gourcuff. Ο κύριος Perron φρόντισε να ανεβάσει τις προσδοκίες από τώρα, καθώς περιγράφει στην πρόσκληση το event ως την "πλέον πολυαναμενόμενη παρουσίαση των τελευταίων 10 ετών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...