Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται το iOS 4.3


Δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγάλει στον αέρα το iOS 4.2 και η Apple ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για iPhone και iPad. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγάλει στον αέρα το iOS 4.2 και η Apple ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για iPhone και iPad.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το iOS 4.3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου, δηλαδή λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 4.2.

Όσο για το τι καινούργιο θα φέρνει το νέο iOS, εδώ τα πράγματα είναι νεφελώδη. Το μόνο που φαίνεται να είναι σίγουρο -μέχρι νεοτέρας, τουλάχιστον- είναι το ανανεωμένο σύστημα των subscriptions. Με αυτό τον τρόπο, οι εφημερίδες θα κατεβαίνουν αυτόματα στο iPad και δε θα χρειάζεται ο χρήστης να πηγαίνει στο ψηφιακό περίπτερο και να ψωνίζει με το χέρι.

Απομένει να δούμε αν οι καθυστερήσεις του iOS 4.2 θα έχουν επίπτωση στην κυκλοφορία του 4.3. Αν δεν αλλάξει κάτι στο χρονοδιάγραμμα, η Apple θα ανακοινώσει το νέο iOS στις 9 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες μετά θα διατεθεί στο φιλοθεάμον κοινό η νέα έκδοση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...