Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος της Google μιλά για το Nexus S


Ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, έλυσε τελικά τη σιωπή του και μίλησε για το νέο Nexus S, στο πλαίσιο του Web 2.0 Summit. Το engadget άσκησε την κατάλληλη πίεση και ο Schmidt αποκάλυψε τελικά αρκετά πράγματα για το επερχόμενο νέο smartphone.Ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, έλυσε τελικά τη σιωπή του και μίλησε για το νέο Nexus S, στο πλαίσιο του Web 2.0 Summit. Το engadget άσκησε την κατάλληλη πίεση και ο Schmidt αποκάλυψε τελικά αρκετά πράγματα για το επερχόμενο νέο smartphone.

Έτσι, όπως αναφέρει ο συντάκτης του αμερικανικού τεχνολογικού site, το νέο Nexus είναι αρκετά λεπτό, τουλάχιστον συγκρίσιμο σε αυτό με ένα iPhone 4. Επιπλέον είναι πιο λεπτό στο μέσο του από ότι στις άκρες του, κάτι που του δίνει ένα ήπια κοίλο προφίλ.
Υπάρχει επίσης ένα γυαλισμένο γυαλιστικό πλαστικό που κρατά την οθόνη AMOLED, ένα ζεύγος από διακριτικά κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου στην αριστερή πλευρά και μια μαύρη πλαστική ράχη – η οποία δεν έχει λειανθεί, κάτι λογικό αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για ένα εργοστασιακό πρωτότυπο που δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή.

Επιπλέον, όταν ο χρήστης πατά το κουμπί off η οθόνη σβήνει με ένα τρόπο αντίστοιχο με μια παλιά τηλεόραση καθοδικού σωλήνα. Το Nexus S θα διατίθεται με προεγκαταστημένο το Android 2.3 ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...